zaterdag 13 november 2010

Inleven in Madrid

De dag begon zoals gepland. Iedereen op tijd, met haar paspoort. Een lekker bakje koffie en vlot door alle controles. Toen kwam het wachten... en wachten ... en ... We mochten niet op het klaarstaande vliegtuig. Uiteindelijk wel! Hoera! Maar dan bleef het toetsel bijna twee uur onbeweeglijk op de tarmac staan... Uiteindelijk gingen we rond de middag van de grond. :-) De vrees kwam in ons hartje; gaan we onze aansluiting in Madrid wel halen? Die vrees bleek niet ongegrond. De luchthaven van Madrid was een en al chaos (op z'n Spaans?). Het leek wel een nationale ramp¡¡¡ Honderden gestrande reizigers, wachtend aan de onderbezette balie van Iberia, op zoek naar een aansluiting. Wij daartussen. Andere passagiers moesten door de hulpdiensten afgevoerd worden (wij sterke Belgen...). De aanhoudster won weer eens, maar ondertussen verblijven we wel 2 nachten in "Los Angeles****", een hotel in het zuiden van de stad Madrid. De sfeer heeft er niet onder geleden. Madrid zal geweten hebben dat we hier waren¡¡¡ ¡Saludos Solidarios!

2 opmerkingen:

 1. Nog een fijne dag in Madrid. En een speciale groet aan Firmin Sch.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nam ik op voorhand nog even jullie programma ter hand om 'mee te volgen'... zitten jullie vast in Madrid! Nog zo'n stad die op mijn lijstje 'te bezoeken' staat. Maar het zal voor jullie wel balen zijn. En flexibiliteit in het programma vragen eens op de plaats van bestemming. Hou de moed erin!
  Hier regent het nog altijd...en dat zullen velen geweten hebben. Aan de oostkant van deze provincie houden we gelukkig nog het hoofd boven water.
  Zoen,
  Mieke Dury

  BeantwoordenVerwijderen