zondag 14 november 2010

nog steeds inleven in Madrid

Gisterenavond werden in de bar alle snaren gelijkgestemd¡ De citytrip in Madrid werd uitgestipeld... We stonden vijf voor tien, op tijd klaar voor de bus! Maarrr busje komt zo busje komt zo, een half uurtje later, geweldig. Solidariteit boven alles, we hebben Madrid bezocht in de regen. Naar een gezellige rastro (een markt, het symbool van Madrid) geweest. Vervolgens het cullinaire genoegen ontdekt in een plaatselijke tapasbar (ondertussen waren twee slachtoffers naar de luchthaven afgezakt om de tickets, met succes, te regelen). In de namiddag allemaal samen de hop on hop off bus genomen voor een korte rondrit in het centrum... Nog steeds regen, maar de sfeer zit erin en is heeeeel zonnig. Vooral met het toffe vooruitzicht om, morgen om 11:40 uur, te kunnen vetrekken naar Guatemala! ¡¡¡Que fantástico!!!

We hopen voor onszelf, maar vooral voor onze partners in Guatemala, dat de reis vanaf nu vlot zal verlopen.

¡¡¡Guatemala, llegamos!!!

4 opmerkingen:

 1. We volgen met aandacht jullie capriolen sinds zaterdagochtend.
  Allemaal wat extra Spaans geoefend? Dan is het nu zeker de moment om te vertrekken naar het land van de eeuwige lente en het kletsnatte Europa even te laten voor wat het is.
  Succes met de vlucht morgen!
  Renild en Dirk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We wensen u allen een fantastische vlucht.
  Een reis om NOOIT te vergeten.
  We hebben de vorige dagen al heel wat gelezen (op internet) over Guatemala. We volgen .....
  Succes aan heel het team.
  En speciale groetjes aan Firmin Schollen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super, dan kunnen jullie het volgende bericht op jullie blog EINDELIJK de titel "inleven in Guatemala" geven, nu jullie tweedaags avontuur in Madrid erop zit ;-). Hopelijk lukte het nog om het door jullie tot in de puntjes voorbereide programma op te schuiven naar achter omwille van de verlate aankomst in Guatemala? Hebben jullie de voorziene planning van zondag en maandag nog ergens kunnen inbouwen, en kunnen jullie de ontmoeting op het hoofdkwartier van de CGTG toch nog doen? Ik heb jullie amper uitgewuifd op de luchthaven of jullie zijn al volop nieuwe impressies aan het opdoen! (Ja, het valt toch niet te hard op dat ik het ook graag allemaal had meegemaakt? ;-). Ben nu al benieuwd naar jullie verhalen, maar die lees ik zonder twijfel in jullie volgende blogbericht!
  Adem al jullie indrukken maar mee in voor ons, en wij snuiven ze op vanuit het thuisfront...
  Tot blogs!
  Lut en Janna

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kijk, voel, huil, proef, zing, geniet, amuseer, dans, leef, lach... en verwonder! We kijken al uit naar jullie behouden terugkeer, naar de verhalen van deze unieke belevenissen!

  Lien De Vos

  (P.S. Voila Bart, mijn belofte al ingelost. Hier een reactie op de blog. Maar ik maak er meteen een nieuwe, dat ik binnenkort weer iets post)

  BeantwoordenVerwijderen